maandag 4 januari 2010

Happy 2010


Deze week ga ik naar een schrijfcursus: jiehaa hip hip jippie a jeej! Dat maakt mij nou 'gelukkig' en daar is de afgelopen paar dagen heel veel van heen er weer ver/ge-wenst! So far so good en dan gelijk: afkloppen maar. Want zo 'far' zijn we nog helemaal niet. Grappig dat geluk: er zijn nergens zoveel psychologen per inwoner als bij ons. Die moeten natuurlijk zelf ook een gelukkig nieuwjaar hebben en onderdeel daarvan is misschien wel: genoeg werk. Ik zie een kartel! Jammer dat (heldin) Neelie Kroes niet meer op mededinging zit!

PS Het hondenpoep bord werkt! Ha!

1 opmerking:

Unknown zei

De eerste reactie!! Wat een goed idee, een blog van Marloes Velt-Blaak! Laatst in het vliegtuig nog Julia and Juliet gezien, en pas op: voor dat je het weet krijgt je blog duizenden volgers en liggen er dikke stapels van je gebundelde hersenspinsels in de boekhandel...
Succes met schrijven, nog dank voor jullie prachtige bedankt-trouw-kaart! (voor deze dankbetuiging hoef je mij niet te bedanken, anders wordt het mogelijk een wat langdradige aangelegenheid...). Bel je snel om weer eens een date te maken!
lfs. Marjolein